Naast de traditione spellen : schaken, dammen, backgammon en MahJong hebben we ook een ruim assortiment aan spelbenodigheden zoals pionnen, dobbelstenen en speelkaarten.

spellen voor kinderen van 2 - 12 jaar

Haba assortiment | Vendettaspellencentrum Hilversum

Haba: het duitse merk met de bekende gele dozen. Spellen en speelgoed van hoge kwaliteit en met een zeer gevarieerd assortiment. Alle spellen bevatten natuurlijk de nederlandse spelregels. Toppers van haba zijn o.a.: de boomgaard, slot siddersteen en super rhino. Tegenwoordig brengen ze niet alleen kinderspellen op de markt, maar ook familiespellen zoals Mountains en Karuba.

Djeco assortiment | Vendettaspellencentrum Hilversum

Djeco: een frans merk met een unieke, moderne uitstraling. Bordspellen voor spelertjes vanaf 2 jaar, legpuzzels, kaartspellen en hobby sets. Alles van hoge kwaliteit en met nederlandse spelregels. Toppers van Djeco zijn: mosquito en piou piou

spellen voor volwassenen en families

Naast de bekende spellenuitgevers als Goliath (Rummikub), Hasbro (Monopoly), Jumbo (Mens erger je niet) en Ravensburger (Memory) hebben wij als spellenspeciaalzaak ook de volgende merken in ons assortiment:

999 Games is vooral bekend van kolonisten van Catan en Carcassonne. Wij voeren het hele assortiment , dus ook de specialisten spellen zoals Hoogspanning, Andor en Caverna.

White Goblin Games: deze Nederlandse uitgever brengt kaart en bordspellen voor families en ervaren spelers zoals Machi Koro, het verboden eiland en de vergeten stad.

Days of Wonder assortiment | Vendettaspellencentrum Hilversum

Days of Wonder: Deze uitgever brengt voornamelijk familie georiënteerde bordspellen op de markt die makkelijk te leren zijn en leuk om te spelen. De bekendste titel is Ticket to Ride

Libellud: Een Franse uitgever die vooral bekend is geworden door de prachtig vormgegeven spel: Dixit. Ook brachten zij Mysterium op de markt, al net zo mooi vormgegeven.

spellen voor de gevorderde bordspel speler

FantasyFlight assortiment | Vendettaspellencentrum Hilverum

Fantasy Flight Games: Een Amerikaanse uitgever die kaartspellen, bordspellen en rollenspellen uitgeeft. Die sinds de uitgave van het spel: Twilight Imperium enorm is gegroeid en bekend is geworden met titels als Star Wars X-Wing en Arkham Horror.

Indie Board & Cards: Brengt verschillende bord en kaartspellen op de markt van kleine zelfstandige spellen bedenkers.

Puzzels

gibsons assortiment | Vendettaspellencentrum Hilversum

Gibsons: Engels puzzelmerk in de herkenbare blauwe dozen. Veelal getekende Engelse landschappen. Gibsons heeft een uitgebreide keus in puzzels van 500 stukken.

Warhammer

warhammer assortiment | vendettaspellencentrum Hilversum

Voor ons gehele assortiment geld: als we een titel niet op voorraad hebben en het spel is te bestellen, dan zullen we dat ook voor u doen.

Ook voor de legpuzzels geldt: als de puzzel die u zoekt er niet bij staat en wel bestelbaar is, dan zullen we hem graag voor u bestellen!

© 2018 Vendetta Spellencentrum Hilversum